Direktlänk till inlägg 4 december 2017

Tradera

Av Kicki Fredlund - 4 december 2017 18:34

Jag fortsätter att lägga ut prylar på Tradera, men idag har jag mest fotat sånt som ska ut på auktion.


   

Rensar bland mina pussel, har massor.


Har även paketerat och varit iväg till Hedemora och skickat.


 

Sålde dessa enkla ljusstakar i trä för 140 kr, ibland får man knappt den tia som jag har som startsumma för mina flesta auktioner, men ibland blir det budgivning och då kan det gå så här.


Var även in till vår secondhandaffär och lämnade bl.a flera papperskassar fulla med böcker, även 4 högtalare, som bara stått i förrådet sen vi flyttade hit. Det har aldrig blivit av att plocka fram grammofonen heller.


Vill jag lyssna på musik, vilket jag inte gör så ofta, utom på P4 Plus som väcker nostalgiska minnen till livs, så kan man ju hitta det mesta på You Tube.


Enkelt på matfronten idag. Hemköp hade åter grillad kyckling för 30 kr, så det fick det bli med sallad till.


Hundarna fick sin skogsvända på skarsnö idag. Jag var lite rädd att dom skulle göra illa sig i tassarna när dom for fram, men det gick bra.


Kanske, men bara kanske bakar jag några kakor i morgon.

 
 
Ingrid

Ingrid

5 december 2017 09:53

Jag ligger i startgroparna på väg ut till köket. Jag tänkte sätta ett par kakdegar på förmiddagen och sedan se om jag kan ta mig samman och baka ut dem i eftermiddag.
Du är så flitig med dina försäljningar!
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Kicki Fredlund

5 december 2017 17:23

Det blev faktiskt ett par sorters kakor idag, gjorde degen på f.m och bakade ut på e.m
Det är väl nån sort "döstädning" jag håller på med, för stackars ungarna som ska ta reda på allt den dan när jag har trillar av pinn.
Kram

 
Hillevi

Hillevi

5 december 2017 10:12

Välkommet tillskott i vinterkassan men du får allt jobba för det. Städningen blir en underbar julbonus. Jag lägger sällan pussel men några lådor med 5000 och fler fina utsågade träbitar fick jag med mig från urstädningen av Rosenborg. De lade morfarsfar, jägmästaren, med baksidan uppåt - det skulle ju vara en utmaning! :)

http://gyllensilver.wordpress.com.

Kicki Fredlund

5 december 2017 17:20

Ja några kronor blir det ju varje månad för traderaprylarna, men visst sjutton är det ett pyssel att hålla på. Det tar ganska mycket tid, men vadå? Tid har jag väl gott om.

Då var din morfarsfar värre än jag. Jag ville alltid ha asken övertejpad med papper för att inte veta motivet innan, eller att bara få påsen med pusselbitarna och kartongen senare när pusslet var lagt.
Jag har inte lagt pussel på 5 år. Det är datorn och mobilen fel, fy så beroende av dem jag är.

Jag vet ju inte om man kan kalla den eftersläpande julstädningen för bonus precis.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki Fredlund - Söndag 28 april 08:55

Den här vinterkräksjukan vill inte släppa sitt grepp. Trots att magen är bra och att jag inte kräks längre, så mår jag rysligt illa.   Efter att ha haft "sjögång" i sängen i natt p.g.a. illamående, så var det bara att ställa in resan till Västerå...

Av Kicki Fredlund - Lördag 27 april 11:32

Det har varit tyst på bloggen under veckan.   I tisdags var Berra så dålig hela dagen och natten, så jag ringde 112 på onsdag morgon, då hade han spytt och haft diarré oupphörligt i ett dygn och var riktigt medtagen när ambulanskillarna kom och h...

Av Kicki Fredlund - Söndag 21 april 17:13

Igår åkte jag med Maya till Ludvika, där det var inofficiell utställning samtidigt som det var offociell utställning för brukshundar. Det var Ludvika Brukshundklubb som var arrangör.   Dan innan var Madde och Bruno här. Eftersom jag skulle ställa...

Av Kicki Fredlund - Torsdag 18 april 15:50

Igår blev valparna 8 veckor.    Gabriella kom hit och vi försökte ta lite kort på killarna.   Med lite hjälp av en gammal tub med räkost, så var valparna ändå skapligt med på noterna.     Quick Pay Quick Step   Vi var ute på alt...

Av Kicki Fredlund - Onsdag 17 april 14:31

Det har varit några vårlika dagar, även om det regnade i helgen. Men ca 10 grader på dagarna är helt OK.   Jag har promenerat med hundarna i Tjärnan dagligen nu.       Onyx njuter av att rulla sig i mossan.     Den där tallen luta...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5
6 7 8 9
10
11
12 13 14
15
16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2017 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

365 foton 2016

365 foton 2015

 

365 foton 2016

 

RSS

Besöksstatistik

365 foton 2014

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards