Direktlänk till inlägg 12 juli 2016

Hoppsan!

Av Kicki Fredlund - 12 juli 2016 17:24

Oj och hoppsan! Plötsligt går det att skriva i bloggen på den nya datorn. Jag har ju gjort några försök då och då utan att det har gått att skriva en enda bokstav.


Men när jag nyss svarade på en kommentar och det fungerade så gjorde jag ett nytt försök att skriva även på bloggen.


Fråga mig inte varför det plötsligt fungerar för jag har absolut ingen aning.


Jag skulle annars tagit med datorn till Borlänge i morgon (Berra ska på ny behandling i Falun, så då kunde jag passa på).


Nu får jag fortsätta att svära på hemmaplan medan jag försöker komma till rätta med hur man navigerar och annat.


Idag tog vi en svampletartur med hundarna.

Jag hade kameran kvar i bilen, så några bilder blev det inte. Annars hade jag kunnat visa hur gamla duktiga Jolly la sig vid kantareller som hon hittat. Nu handlar det inte om att hon tar kontakt med mig för att visa på svampen, det är hon för trött för, men att lägga sig intill den upphittade svampen går bra. 


 

Jag trodde att regnet skulle komma både när vi var i skogen och när jag satt ute och rensade, men det höll sig borta ända till kl 6, så jag kunde lugnt stanna ute och rensa klart medan jag lyssnade på Malou von Sivers på datorn. Hennes sommarprogram var väldigt värt att lyssna på.


   

Kantarellerna var väldigt små, men det finns massor, så det var ca 3 liter småttngar att ta reda på. Ett par liter på spisen. Ca en liter gjorde jag varma svampmackor av, som fick bli dagens middag.


 
 
Ingen bild

Christine

12 juli 2016 18:33

Själv fick jag två nävar på en halvmils promenad! ;)

Kicki Fredlund

13 juli 2016 09:59

Man får vara glad för det lilla. Gotland har väl haft väldigt torrt har jag förstått.

 
Paula i pörtet

Paula i pörtet

12 juli 2016 19:19

Hej, nog är det gott med svampmackor, men en enda? Är du så liten i maten? Du som är igång jämnt måste ju äta! Själv hade jag behövt tre för att bli mätt "ler"...Håller tummarna för att nya datorn har tagit sitt förnuft till fånga!
Kram

http://paulaz.se

Kicki Fredlund

13 juli 2016 09:55

Nä ingen risk att jag blir mätt på en macka, jag äter också tre stycken, men lägger bara en i taget på tallriken, dom håller sig varmare på plåten.
Nya datorn dummar sig än. Försökte skriva den här kommentaren, men det gick inte, fick starta upp gamla datorn och skriva där i stället.
Jag som trodde den kommit på bättre tankar eftersom den fungerade igår.
Kram

 
Hillevi

Hillevi

13 juli 2016 00:21

Dubbelgrattis! Till datorframgången och till svampfyndet, tre liter var inte fy skam, direkt.Trippelgrattis, förresten - Jolly hade stor del där, hon.

http://gyllensilver.wordpress.com

Kicki Fredlund

13 juli 2016 09:31

Tack! Svamp (i.a.f. kantareller)kommer det att bli gott om. Det är massor av smått.
Jollys bedrift i det hela var inte så stor. Hon var helt nära mig, som hon alltid är, jag höll på att plocka när hon la sig ett par meter ifrån mig och markerade att det fanns fler.
Men gamlingen gör så gott hon kan.

 
Annorlunda

Annorlunda

13 juli 2016 02:33

​Mina frågor till er! .. Hoppas att ni svara på dom! UTMANING - Frågor! 1. Har du några sommarplaner? .. ​2. Vilket är ditt drömresmål och varför? .. 3. Vad är ditt favoritmärke och varför? .. 4. Vad är du mest nöjd med hos dig själv? .. 5. Vad shoppar du helst på nätet? .. 6. Vilka appar använder du mest? .. 7. Vad önskar du att du vore bättre på? .. 8. Vem SMS:ade du senast och vad skrev du? .. 9. Vad skulle du göra om du vann 1 miljon? .. 10. Vilken film eller serie skulle du vilja leva i? .. 11. Vilken är din favoritmiddag? .. Mina frågor till er! .. Hoppas att ni svara på dom! .. Hur mår du? Hur känns det att vara veckans blogg? .. Vad kommer vi att få läsa om i din blogg? .. Vilket är ditt bästa inredningstips, generellt? .. Hur spenderar du helst din lördagskväll? .. Vilka andra bloggare hittar du inspiration ifrån? .. Dela med dig av en dold talang du har! .. Vart befinner du dig i livet om 10 år? .. Vad är framgångsreceptet för dig och din blogg? .. Nämn 3 saker som du önskar dig just nu! .. http://nouw.com/annorlundaannorlunda/profile
Sprid utmaningen vidare och så vidare!

http://annorlundamamma.nouw

Kicki Fredlund

13 juli 2016 09:24

Jag är lessen, men du får inga svar på det här av mig.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki Fredlund - Söndag 21 april 17:13

Igår åkte jag med Maya till Ludvika, där det var inofficiell utställning samtidigt som det var offociell utställning för brukshundar. Det var Ludvika Brukshundklubb som var arrangör.   Dan innan var Madde och Bruno här. Eftersom jag skulle ställa...

Av Kicki Fredlund - Torsdag 18 april 15:50

Igår blev valparna 8 veckor.    Gabriella kom hit och vi försökte ta lite kort på killarna.   Med lite hjälp av en gammal tub med räkost, så var valparna ändå skapligt med på noterna.     Quick Pay Quick Step   Vi var ute på alt...

Av Kicki Fredlund - Onsdag 17 april 14:31

Det har varit några vårlika dagar, även om det regnade i helgen. Men ca 10 grader på dagarna är helt OK.   Jag har promenerat med hundarna i Tjärnan dagligen nu.       Onyx njuter av att rulla sig i mossan.     Den där tallen luta...

Av Kicki Fredlund - Söndag 14 april 09:50

Igår kom Joanna för att se valparna och fika med oss.   Gabriella och Joanna skulle åka till Vallentuna på e.m., så det passade bra att hon kom hit innan.   Naturligtvis klippte Joanna klorna på mina hundar. Sen ägnade vi en god tid för att f...

Av Kicki Fredlund - Torsdag 11 april 10:53

För ett par dagar sedan kunde valparna få komma ut på altanen för första gången.   Det har ju varit så dåligt väder innan, med både regn, snö och blåst.     Lite fundersam över var han hamnat (Quick Pay 7 veckor)         Det märks...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8 9 10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Juli 2016 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

365 foton 2016

365 foton 2015

 

365 foton 2016

 

RSS

Besöksstatistik

365 foton 2014

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards