Direktlänk till inlägg 4 januari 2015

Inte så enkelt..

Av Kicki Fredlund - 4 januari 2015 09:16

Jag fick ju hjälp igår att börja bygga upp en ny hemsida. Men att kopiera över min gamla hemsida till den nya är inte så enkelt.


OK, jag hade ju räknat med att det kommer att ta en väldig tid, men inte räknat med att det skulle vara såå svårt att flytta över bilderna till texten. Ingen konst att kopiera och spara bilderna, men sen kom det svåra. Jag får inte till det så bilden hamnar där den ska, den hamnar mitt över texten eller nån annanstan.   


Ack ja, jag får be Pia om hjälp igen.


Idag är det inte så blåsigt längre och temeraturen är lagom på - 2 grader.


 

Det blir nog att sitta vid datorn hela dan idag. Fler saker ska ut på Tradera, bl.a hoppas jag att jag får den här stekgrytan såld.


 

Enda avbrottet blir när jag ska ut med hundarna.


Berra har en dålig dag och ligger, men jag hoppas att han piggnar till frampå dan så han kan följa med ut.

 
 
Pysselfarmor

Pysselfarmor

4 januari 2015 10:34

Det som är "skit" med bloggplatsen är att man inte kan exportera ut allt själv och inte får man något svar heller från dem att de kan göra det. Jag har min hantverksblogg hos Bloggplatsen och det ångrar jag djupt att jag lade den där...skulle ha valt blogspot så hade jag haft allt samlat nu på ett ställe.

http://pysselfarmors365bilder2015.blogspot.se

Kicki Fredlund

4 januari 2015 15:06

Bloggplatsen är bedrövlig,i.a.f. vad deras support beträffar. Den är ju lika med noll, jag har slutat försöka ta kontakt med dom eftersom jag aldrig ens fått svar över huvudtaget.
Jag har min domän och webhotell hos one.com
Men eftersom min gamla hemsida gjorts i Front Page, och det är så krångligt att jag inte längre kan uppdatera den, även beroende på att jag inte har det programmet i laptopen.
Nu ska jag nyttja One.com;s egna hemsidemallar, men jobbet blir att kopiera över den gamla hemsidan. Jag får väl se om jag klarar det öht.

 
Ingrid

Ingrid

4 januari 2015 14:10

Jag har lagt över nästan allting från hemsida till bloggen så jag skulle egentligen kunna lägga ner hemsidan helt. Det enda jag uppdaterar där nu är startsidan, som är densamma som bloggens Namn&Nytt. Den har jag förresten själv som startsida. Det är praktiskt att kunna kika på alla nyhetsrubriker direkt när man startar internet.
Hoppas att Berra orkar upp lite idag i alla fall!
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Kicki Fredlund

4 januari 2015 15:13

Jag vill göra precis tvärt om. Använda min hemsida och länka bloggen till den. Jag har fortfarande hemsidan som startsida.
Berra blev piggare. Han står och diskar just nu och vi har nyss varit ute med hundarna i skogen.

 
Paula i pörtet

Paula i pörtet

4 januari 2015 17:20

Men oj, har du energi att fullfölja ännu ett år med ett foto per dag? Inte illa...Själv har jag funderat på en utmaning som ett par kompisar hoppat på Låtar att plåta, man ska publicera ett foto passande till en given låt varje vecka. Inte alldeles enkelt, o så deltar också riktiga fotografer så jag har lite ågren om jag verkligen ska ge mig på det. Men det verkar kul och annorlunda, man får liksom fundera på låttexten och vad den associerar till. Muskelavslappnande medicin har jag inte, är det på recept? Alvedon är enda smärtmedicinen jag får äta och det biter inte ett dugg, men ryggen är ändå något bättre,tack
Kram

http://paulaz.se

Kicki Fredlund

5 januari 2015 13:40

Nåt ska man ju hålla på med, så varför inte med foton. Det kunde du också göra, som både har fantasin och är duktig på att fota.
Skönt att ryggen är bättre. Ryggskotten brukar ju gå över av sig själva till slut, men är jävligt att ha medan de pågår.
Kram

 
Herr Nilssons Fru

Herr Nilssons Fru

4 januari 2015 18:43

Humm...de gånger jag bytt bloggplats, fyra gånger på 10 år, ja då har de även fått nya namn och blivit nya. Hoppas du lyckas.
Stackas Berra, hoppas han får många bra dagar i år.
Glöm inte meddela din nya adress när du flyttar.
365 foto, jag funderar ibland men......ja kanske
Kramiz o go fortsättning

http://anki-nilsson.blogspot.se

Kicki Fredlund

5 januari 2015 13:37

Det kommer nog ta många månader för mig att flytta över innehållet på min hemsida till en ny.
Bloggen behåller jag, så det blir ingen adressändring där.
Så klart att du ska gå med i 365 foton, det är ganska kul, även om man drabbas av idétorka med jämna mellanrum
Kram

 
Handarbetsglädje

Handarbetsglädje

5 januari 2015 10:23

Lägger ner min hemsida eftersom det inte händer något nytt där och att one.com har försämrat möjligheten att själv utforma sidan. Dessutom finns inte möjligheten att ha en gästbok längre.
Varför frågar Du inte supporten hur Du skall göra? Finns ju både på e-post och live.
Blogger är bäst tycker jag, fast dom har ju ingen support alls, men är väldigt lätt att jobba med.
Wordpress är också bra.
Lycka till med hemsidan, det löser sig säkert!
Önskar Er en fin Trettonhelg och kram! :)

http://www.kunigundasarv.blogspot.se

Kicki Fredlund

5 januari 2015 13:31

Egentligen vet jag hur man gör, men det är så himla mycket att tänka på för att flytta och "möblera om" i rätt ordning till den nya hemsidan.
Inte ska du väl lägga ner hemsidan, när du just har startat upp den igen.
Trevlig trettonhelg till dig också!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki Fredlund - Söndag 21 april 17:13

Igår åkte jag med Maya till Ludvika, där det var inofficiell utställning samtidigt som det var offociell utställning för brukshundar. Det var Ludvika Brukshundklubb som var arrangör.   Dan innan var Madde och Bruno här. Eftersom jag skulle ställa...

Av Kicki Fredlund - Torsdag 18 april 15:50

Igår blev valparna 8 veckor.    Gabriella kom hit och vi försökte ta lite kort på killarna.   Med lite hjälp av en gammal tub med räkost, så var valparna ändå skapligt med på noterna.     Quick Pay Quick Step   Vi var ute på alt...

Av Kicki Fredlund - Onsdag 17 april 14:31

Det har varit några vårlika dagar, även om det regnade i helgen. Men ca 10 grader på dagarna är helt OK.   Jag har promenerat med hundarna i Tjärnan dagligen nu.       Onyx njuter av att rulla sig i mossan.     Den där tallen luta...

Av Kicki Fredlund - Söndag 14 april 09:50

Igår kom Joanna för att se valparna och fika med oss.   Gabriella och Joanna skulle åka till Vallentuna på e.m., så det passade bra att hon kom hit innan.   Naturligtvis klippte Joanna klorna på mina hundar. Sen ägnade vi en god tid för att f...

Av Kicki Fredlund - Torsdag 11 april 10:53

För ett par dagar sedan kunde valparna få komma ut på altanen för första gången.   Det har ju varit så dåligt väder innan, med både regn, snö och blåst.     Lite fundersam över var han hamnat (Quick Pay 7 veckor)         Det märks...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

365 foton 2016

365 foton 2015

 

365 foton 2016

 

RSS

Besöksstatistik

365 foton 2014

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards