Direktlänk till inlägg 12 december 2014

Grötfest på klubben

Av Kicki Fredlund - 12 december 2014 10:19

Igår kväll var jag på grötfest på brukshundklubben, det har blivit en trevlig tradition som pågått flera år.


Dukat och fint var det när vi kom. Bilden ljuger en hel del. för det var bara stearinljusen som lyste upp i rummet, så det var ganska så mörkt, men med kamerans blixt så ser det ju helt ljust ut.   


 

Gunnel är en av eldsjälarna, som fixar så vi andra bara kan njuta av kalaset.


 

Extra trevligt var att även några ungdomar kom och ville vara med. Även om dom på tonårsvis fnissande inte ville vara med på bild (sorry tjejer)


   

 På framdukat bord fick vi hämta bröd, sill, ägghalvor och skinka. Sen den obligatoriska risgrynsgröten, och efter det kaffe och en gudomlig kaka, som Gunnliz gjort. Kaffet hoppade jag över (för sent att dricka), men kakan hade jag inga planer på att avstå ifrån.


 

Det ser ut som vår ordförande Yvonne har nåt viktigt att säga, för det lyssnas uppmärksamt.


 

Så grattades Kim, som fyllt jämna år, med fyrfaldigt leve och "Ja må han leva".


 

Efter lottdragning med många fina priser (jag hade inte ens plånbok med mig), så var det dags för julklappsutdelningen. Nu var vi tvugna att tända lampor för att se att öppna paket (och plötsligt ser det ut som det är mörkt i rummet).  


I år var det en riktig utmaning att hitta en julklapp för ca 50 kr som började på J, utan att få använda Jul....

Det var många som fick jordgubbssylt. Jag fick en jojo, som testades omgående, och ja, jag kunde fortfarande "joja" skapligt.


Två st fick ljusstakar i Järnsmide (det var bl.a mitt bidrag), flera fick också en Jycke (mjukisdjur eller i porslin).



 
 
Ingrid

Ingrid

12 december 2014 21:17

Ljusstakar i järnsmide, det var ju fyndigt. Jag har just funderat på vad du hittat på. Ni ser ut att ha haft det trevligt.
Jag har kraschat min blogg efter en misslyckad uppgradering, får se om one.com kan hjälpa mig, annars får jag väl börja om med en annan. Nu har jag gjort en backup i alla fall Sandra håller på att hjälpa mig, men nu är det helg så det lär väl inte hända så mycket. Man kanske rent av skulle ta jullov?
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Kicki Fredlund

13 december 2014 11:43

Jag har märkt att det varit/är fel på din blogg, för jag har inte lyckats komma fram. Trist, hoppas att det löser sig.
Kram och trevlig Lucia!

 
Paula i pörtet

Paula i pörtet

13 december 2014 19:18

Hej! Jag gick ju med i PRO nyligen, valde bort julfesten, nu tjatar dom om grötfesten på onsdag, suck. Gröt får jag hemma jue! Skämt åsido, det är samvaron som är viktig, jag förstår det, men än så länge är jag inte så sugen på den biten. Jag vill mest bara ta del av rabatter av olika slag och kanske vara med på några resor framöver. Utan eget transportmedel är det ju annars så att man blir sittande. Många av mina väninnor undviker bilåkande på vinterväglag också, så det blir inte många turer till stan. Kostar ju ändå en hundring per gång och ska man handla får man inte med sig så himla mycket på bussen.
Kramen

http://paulaz.se

Kicki Fredlund

15 december 2014 17:05

Det har aldrig blivit av att Berra och jag gått med i nån pensionärsförening, men man kanske borde. Det hittas ju på en del resor och annat som även är subventionerade.
Jag skulle få lappsjuka om jag bodde som du och var utan bil och körkort. Även om jag är en stugsittare, så måste jag veta att möjligheten till förflyttning finns.
Kramen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki Fredlund - Lördag 18 maj 18:37

Joanna erbjöd sig att ta med Maya till Gimo och ställa ut henne i morgon. Joanna skulle även ställa ut egna hundar idag.   Eftersom hon åkte redan i morse, sedan hon sovit här i sin "husbil", så kunde jag inte följa med även om jag fått skjuts. ...

Av Kicki Fredlund - Torsdag 16 maj 09:50

Nu har jag varit helt orkeslös ända sedan jag hade vinterkräksjuka för flera veckor sedan.   Jag får ingenting uträttat p.g.a. den otroliga tröttheten.   Jag har lite förhöjd temp och mår ofta illa.    Efersom jag ingenting orkar, kan kna...

Av Kicki Fredlund - Lördag 11 maj 09:09

Igår tog jag valparna med mig till skogen för första gången.   Det var en pärs kan jag lugnt säga. De följde varken efter mig när jag lockade, eller följde efter Maya och Onyx.   Jag provade även med halsband och koppel och kunde bara konstat...

Av Kicki Fredlund - Torsdag 9 maj 16:37

Igår blev valparna 11 veckor.   Gabriella skulle kommit hit och vi skulle ha fotat dem lite. Men jag var däckad och sängliggandes hela dagen efter coronavaccinationen på tisdagen, så det blev inget av med fotandet.   Jag har fått nöja mig med...

Av Kicki Fredlund - Tisdag 7 maj 13:26

Idag hade vi tid för corona-vaccineringen. Nu är det bara att vänta och se hur sjuk jag blir den här gången av vaccinet.   Var in på granngården och köpte hundmat, sen även in på ICA och kompetteringshandlade lite.     Vårt 11-kaffe intogs...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

365 foton 2016

365 foton 2015

 

365 foton 2016

 

RSS

Besöksstatistik

365 foton 2014

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards