Direktlänk till inlägg 29 mars 2017

Telia bra och dåligt.

Av Kicki Fredlund - 29 mars 2017 14:00

I några dar har jag fundera på varför inte routern till nya bredbandet kommit. Jag beställde 9 mars och det skulle komma den 22 mars, men så var det en adepter till telefonen som var restad till den 26 mars, så jag förstod väl att den ena skulle vänta in den andra.


Men när jag gick in och tittade på Mina sidor på Telia så stod det att sakerna skulle komma den 26 april!!


Men va fasen! Ringde så klart upp Telia, väntan, väntan, "det är 48 samtal före"..


Nåväl till slut kommer jag till rätt person, som vanligt en artig och trevlig kille, som höll med om att jag inte skulle behöva vänta på routern för att adeptern var restad. 


Han lovade att ombesörja att den blev skickad och den skulle finnas på utlämningsstället inom 2-3 dagar.


Och tamefaktiskt så fick jag just ett SMS att den redan finns att hämta ut på ICA. Nu är det bara så att vi just har kommit hem från onsdagshandlingen på just ICA, så det får vänta till i morgon.


Apropå handla, jag brukar kolla kvittot när jag kommer hem, speciellt när det är extrapriser. Idag var det extrapris på Bollnäsfil 18 kr för 1½ liter, jag köpte två stycken, skulle alltså betala 36 kr, men det var inget avdrag gjort utan 41,80 var inslaget.


Då ringde jag till ICA för att avdraget skulle matas in i kassan, för det var väl fler än jag som ville ha extrapriset.


"Ta med dig kvittot nästa gång du kommer hit så får du en 25 kr check" sa killen som jag pratade med.


Ofta blir man juste bemött, men det är lite jobbigt att man måste var PÅ så pass mycket.


Ringde också igår till ögonkliniken i Falun. Jag skulle ju få tid inom två månader. Idag hade jag min kallelse, ska dit 13 april (nästan 3 månader, men va fasen, nu har jag iaf fått en tid).

Hoppas dom får nån rätsida på vad det är för fel på ögonen, för nu börjar det bli jäkligt jobbigt.


 
 
Hillevi

Hillevi

29 mars 2017 16:44

Visst är det jobbigt och FEL att stenkollen ska ligga på en själv och inte på dem som erbjuder tjänsterna... men nu hoppas jag att du får vad du ska ha. Själv lusläser jag kvittot efter varje inköp och jösses så ofta det är fel. (Fast många +25 kronor blir det).
Maya är för härlig!!!

http://gyllensilver.wordpress.com

Kicki Fredlund

31 mars 2017 09:29

Det bästa vore ju att kolla medan man är kvar i affären, men jag väntar oftast tills jag kommer hem, och det är inte alltid jag kollar alls, men det borde man ju göra.
Ja Maya är en speciell liten tjej, inte lik nån annan jag haft. Hon är feg och skällig (speciellt för ljud), men tuff som attan i vissa fall.

 
Ingrid

Ingrid

29 mars 2017 22:15

Visst är det lite jobbigt att sitta i telfonkö, men jag tycker annars att Telia är väldigt duktiga på att lösa problem. I Teliabutiken i Visby kan det också vara lång kö, men personalen ger sig verkligen vinn om kunderna och försöker på alla sätt göra folk till lags.
Man måste verkligen kolla vad man får betala och jag måste säga att är det något som det är extrapris på, vare sig det är på ICA eller Konsum, så kollar jag kvittot innan jag åker hem, för det är OFTA fel. Man vill ju inte missa sina 25:-.
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Kicki Fredlund

31 mars 2017 09:25

Killarna på Telia (för det är oftast män) är alltid jättetrevliga i telefonen, men dom har också dålig koll på vad någon annan lovat eller sagt. Ofta är det inte ens noterat.
Jag visste inte att man alltid får en 25 kr-check när man påtalar ett fel.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki Fredlund - Torsdag 28 mars 17:48

Idag fick jag sätta lite fart på förmiddagen. Berra hjälpte mig att skaka mattor innan han åkte på sin dagverksamhet, sen röjde jag undan lite, dammsög, torkade golv och la på de skakade mattorna.   I kväll kommer Cissi och Martin från Göteborg. ...

Av Kicki Fredlund - Tisdag 26 mars 17:29

Igår var jag hem till Helena och träffade hennes ljuvliga labradorvalpar.   Att hon fyllde år samma dag missade jag totalt. Förutom att titta på valparna så fick jag låna valphagedelen med grind, så nu behöver jag inte släppa in och ut Onyx till ...

Av Kicki Fredlund - Söndag 24 mars 13:41

Nu har jag bestämt vilka namn de två valparna ska få.   Jag döper ju kullarna i bokstavsordning till namn på travhästar och har kommit till bokstaven Q Jag hade aldrig nån kull på A.   Bokstäverna innehåller mest boxerkullar, 9 st. En kull me...

Av Kicki Fredlund - Lördag 23 mars 17:37

Nu börjar det kännas som vår i luften. Snön är nästan helt borta på de flesta ställen.   Jag tog bilen och åkte till Tjärnan och gick med Maya och Onyx. Det var 5 grader varmt, så det blev en skön promenad.       Hundarna uppe på en sten ...

Av Kicki Fredlund - Fredag 22 mars 12:53

Eftersom valparna blev 4 veckor igår, så fick de flytta ur valplådan i sovrummet och in i valphagen i köket.   Sömnen blev den här första natten, lika dålig som den varit när jag flaskmatat om nätterna.   Valparna vaknade vid 01 och skrek eft...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

365 foton 2016

365 foton 2015

 

365 foton 2016

 

RSS

Besöksstatistik

365 foton 2014

 

Gästbok


Skapa flashcards