Fasen, det går inget bra för mig nu.
Gjorde en ny förväxling i morse när jag skulle baka. Sist var ju när jag skulle göra kubbar.
Den här gången förväxlade jag mjölpåsarna. Tog fullkorn isf vanligt mjöl när jag satte bulldegen.
Jag brukar aldrig köpa fullkorn men hade gjort det för ett tag sen för att baka matbröd.
Degen blev väldigt mörk om man säger så.
Dessutom brände jag vaniljhornen.
Till 11-fikat blev det att testa dom. Nåja, bullarna dög åt oss och smakade väl ok, men liteannorlunda.
Nu ska jag ut och såga ved i solskenet. Ryggen är betydligt bättre idag, så det är bäst att passa på.
Berra är också i streten och håller på att dammsuga bilen och göra ren den invändigt. Nog märks det i bilen att man är hundägare.
Kerstinwsck
24 mars 2017 16:04
Hej Kicki,jag har faktiskt bakat bullar av fullkornsmjälet,tycker bullarna smakar som min Far-mot bakade av eget mjöl tycker dom blir jättegoda med sin speciella smak.☺☺
Kicki Fredlund
25 mars 2017 11:40
Hej okända Kerstin!
Bullarna blev inte så tokiga som jag trodde dom skulle bli, men lite speciella precis som du skriver.
Ingrid
24 mars 2017 16:58
Du får väl glädja dig åt att bullarna är lite nyttigare än vanligt, men det var synd på vaniljhornen, men de kanske är goda trots att de är lite brunare än vanligt.
Trevlig helg!
Kram, Ingrid
http://stenstugu.com/wp
Kicki Fredlund
25 mars 2017 11:38
Ja, vad det nu är för nyttigt med bullar;)
Trevlig helg till dig också.
Vi har lovats +14 grader i morgon.
Kram
Hillevi
25 mars 2017 06:55
De är sannerligen lätta att förväxa, de påsarna! Men bullarna såg goda ut i alla fall.
Vaniljhornsburken ser ut som en del i en sån där tredelad historia. Blev lite ledsen när en sån försvann från barndomshemmet i samband med rensning/försäljning av mindre saker. Röd, vaniljgul och grön var den. F ö blev nog även vaniljhornen goda, tycker att namnet är underbart.
http://gyllensilver.wordress.com
Kicki Fredlund
25 mars 2017 11:37
Min tre/burk är gul/blå/rosa. Eller skulle varit om inte den gula hamnat i diskmaskinen en gång så färgen försvann. Jag minns att jag fått den av min svärmor på 60-talet.
Jodå både bullar och vaniljhorn gick/går att äta.