Direktlänk till inlägg 2 september 2015

Hemma igen

Av Kicki Fredlund - 2 september 2015 15:50

Efter vår "minisemester" till Gotland, så är vi nu hemma igen.


Vi kom hem på e.m igår efter att ha klivit upp kl 5 (för att vara säkra på att hinna, så det inte skulle bli som året innan när vi missade båten.)


Det gick bra att köra från Nynäshamn, trots att jag tagit en åksjuketablett på morgonen, men sista biten hem började jag känna av tröttheten, så då fick Berra ta över ratten.


I natt har jag sovit som en liten gris efter 5 dygn med usel sömn då jag bara sovit några få timmar varje natt. (Åksjuketabletten gjorde nog sitt till också.)


Jag kommer att dela upp resan i flera blogginlägg. Jag har så himla mycket bilder att gå igenom först.


Stora kameran fick jag länsa på bilder då och då, för minneskortet blev fullt. Dessvärre när BIR och BIM från lördagens utställning skulle plåtas.


Mobilen är ett minne blott, sen jag klantigt tappade den på gatan i Visby när vi i måndags kväll skulle äta en bit mat innanför ringmuren. Mobilen landade på ett hörn, det blev en liten spricka, men dessvärre tillräckligt för att telefonen gick sönder och inte gick att starta överhuvud taget. Jag var in på en Teliabutik, men killen där bara konstaterade faktum.   


Vi hade toppenväder alla dar medan vi var kvar på Gotland,utom på hemresan, då vräkte regnet ner och blixtarna avlöste varandra.


Och nu när vi är hemma igen så har det regnat utan uppehåll hela dan. Det är väl bara att konstatera att hösten är här nu.

 
 
Alvis

Alvis

2 september 2015 17:29

Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! :)

Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.


Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? SE DEN GÄRNA!!

Ha en bra dag, Kram! ^^

http://PeaceOfLove.bloggplatsen.se

Kicki Fredlund

2 september 2015 18:48

Tack!

 
Menageriet

Menageriet

2 september 2015 18:00

Välkommen hem!Borta bra men hemma bäst. Det ska bli spännande att se och läsa om resan och utställningarna. Sicken otur med mobilen? Man blir ju riktigt handikappad utan den.
Ha det gott! ♥

http://www.skyttlat.blogspot.se

Kicki Fredlund

2 september 2015 18:47

Tack! Visst kan det vara roligt att komma bort ett tag, men hem ljuva hem.
Inte bara ett handikapp att vara utan mobil, dessutom en massa pengar som ryker när jag måste köpa en ny.
Ha de' du också!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki Fredlund - Torsdag 18 april 15:50

Igår blev valparna 8 veckor.    Gabriella kom hit och vi försökte ta lite kort på killarna.   Med lite hjälp av en gammal tub med räkost, så var valparna ändå skapligt med på noterna.     Quick Pay Quick Step   Vi var ute på alt...

Av Kicki Fredlund - Onsdag 17 april 14:31

Det har varit några vårlika dagar, även om det regnade i helgen. Men ca 10 grader på dagarna är helt OK.   Jag har promenerat med hundarna i Tjärnan dagligen nu.       Onyx njuter av att rulla sig i mossan.     Den där tallen luta...

Av Kicki Fredlund - Söndag 14 april 09:50

Igår kom Joanna för att se valparna och fika med oss.   Gabriella och Joanna skulle åka till Vallentuna på e.m., så det passade bra att hon kom hit innan.   Naturligtvis klippte Joanna klorna på mina hundar. Sen ägnade vi en god tid för att f...

Av Kicki Fredlund - Torsdag 11 april 10:53

För ett par dagar sedan kunde valparna få komma ut på altanen för första gången.   Det har ju varit så dåligt väder innan, med både regn, snö och blåst.     Lite fundersam över var han hamnat (Quick Pay 7 veckor)         Det märks...

Av Kicki Fredlund - Tisdag 9 april 09:59

Jag visste att Annica skulle komma för att titta på valparna i går, men blev glatt överraskad när jag såg att hon hade tagit med sig Inger också.   Det var länge sen jag träffade Inger, då hon varit sjuk och haft andra tråkigheter den senaste tid...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2 3 4 5 6
7 8
9
10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2015 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

365 foton 2016

365 foton 2015

 

365 foton 2016

 

RSS

Besöksstatistik

365 foton 2014

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards