Direktlänk till inlägg 2 december 2019

Fortsätter att röja. Löpstart på Onyx

Av Kicki Fredlund - 2 december 2019 09:33

Åh dessa tidningar som jag har så svårt för att bara kasta.


Jag har aldrig tillhört "slit och släng" för nånting. Lärde mig att vara sparsam redan som liten. Inte så konstigt med en ensamståede mamma som hade 4 barn.


Mina barn (våra ska det väl egentligen stå) ärvde de flesta av sina kläder långt upp i skolåldern. "Vem har vi ärvt den här av?" frågade dom när dom fick nåt "nytt" plagg.


Även jag går fortfarande ofta i ärvda, eller på secondhand inköpta kläder.


Jag tror att när man lärt sig leva under knappa ekonomiska förhållanden så håller det i sig även om man skulle få det lite bättre ställt.


   

Alltså har jag svårt för att bara kasta alla dessa HundSport som jag fortfarande har kvar. Den här är 22 år gammal. Jag saknar Ursula Wilbys härliga (igenkännande) kåserier, som dessvärre inte finns längre i HS.


 

Tydligen hade även min mamma svårt för att kasta sina tidningar, den här som kommer från henne är 82 år gammal. 1937, då var mamma 30 år.

 

Igår började Onyx löpa. Hon har ju nyss blivit 7 månader så det var väldigt tidigt, mina frallor har varit runt året vid löpstart.


Inte konstigt att Falcon var så tokig i henne på utställningen i lördags.


 

Maya är ovanligt snäll mot Onyx, låter henne ha ett ben utan att stjäla det.

 

Kanske kan Onyx slippa ha trosor på, för moster Maya och mormor Triss ser till att hålla henne ren.


Idag, som jag tänkt ta itu med röjandet igen, värker armen värre så jag får väl se hur det blir.


Ute är det -7 grader och solen börjar lysa allt mer.


 
 
Ingrid

Ingrid

2 december 2019 11:56

Visst är det väl så att man är färgad av sin uppväxt och är man van att spara och gneta så fortsätter man nog med det. "Du kan väl unna dig mamma!" säger barnen, men inte gör jag det i någon större utsträckning i alla fall. Jo mina resor måste väl gå in under begreppet "unna sig", men då grälar de på mig för att jag bokar för billiga hotell. ;)
Glad måndag!
Kram, Ingrid

http://https://ingrids.home.blog

Kicki Fredlund

2 december 2019 13:00

Jo, visst är det så. Jag hade nog gjort som du, tagit ett billigare hotell, man ska väl mest bara sova där när man reser iväg, så varför betala för extra lyx?
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki Fredlund - Måndag 29 april 16:33

Idag hade jag tid med valparna hos veterinären för besiktning, chipmärkning och vaccinering.     Quick Pay väntar på veterinären.     Dags för den otäcka sprutan med microchipet.   Allt var som det skulle och testiklarna på plats, ...

Av Kicki Fredlund - Söndag 28 april 08:55

Den här vinterkräksjukan vill inte släppa sitt grepp. Trots att magen är bra och att jag inte kräks längre, så mår jag rysligt illa.   Efter att ha haft "sjögång" i sängen i natt p.g.a. illamående, så var det bara att ställa in resan till Västerå...

Av Kicki Fredlund - Lördag 27 april 11:32

Det har varit tyst på bloggen under veckan.   I tisdags var Berra så dålig hela dagen och natten, så jag ringde 112 på onsdag morgon, då hade han spytt och haft diarré oupphörligt i ett dygn och var riktigt medtagen när ambulanskillarna kom och h...

Av Kicki Fredlund - Söndag 21 april 17:13

Igår åkte jag med Maya till Ludvika, där det var inofficiell utställning samtidigt som det var offociell utställning för brukshundar. Det var Ludvika Brukshundklubb som var arrangör.   Dan innan var Madde och Bruno här. Eftersom jag skulle ställa...

Av Kicki Fredlund - Torsdag 18 april 15:50

Igår blev valparna 8 veckor.    Gabriella kom hit och vi försökte ta lite kort på killarna.   Med lite hjälp av en gammal tub med räkost, så var valparna ändå skapligt med på noterna.     Quick Pay Quick Step   Vi var ute på alt...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10
11
12 13 14 15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< December 2019 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

365 foton 2016

365 foton 2015

 

365 foton 2016

 

RSS

Besöksstatistik

365 foton 2014

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards