Direktlänk till inlägg 16 januari 2016

Mår bättre

Av Kicki Fredlund - 16 januari 2016 10:15

Tack o lov så mår jag mycket bättre idag. Jag hoppas att inte medicinen ska däcka mig igen, även om jag är medveten om många biverkningar som kan dyka upp senare.


Diarrén som jag fick i förrgår var bara den dan, illamåendet satt i även igår, men inte lika illa och idag är jag i princip som vanligt igen.


I två dar har Berra fått stå för maten, i förrgår värmde han varsin pizza från frysen, men igår lagade han mat på spisen, potatismos och stekt falukorv. Det var nog första gången han gjort nåt mer avancerat än att steka blodpudding.


Maya mår också bättre, hon var utan tratt hela dan igår utan att slicka sig på tassarna, så jag har redan minskat hennes intag av kortison till en gång per dag, sen om en vecka blir det varannan dag i en vecka.


Ute är det lika kallt fortfarande - 20 grader, ser ju fint ut eftersom solen skiner, men jag tvivlar på att det blir nån promenad idag heller. Berra klarar absolut inte den här kylan för hjärtat och kärlkrampen.


Han har i.a.f varit i garaget och tagit in ved och en värmefläkt.


Varmvattnet har frysit i badrummet, jag hoppas verkligen att det räcker med fläkten för att tina upp det. Det värsta är att jag inte vet var ledningen går så jag har bara ställt fläkten under handfatet, men det kanske borde vara vid bakaret.


 
 
Paula i pörtet

Paula i pörtet

16 januari 2016 10:55

Här var det ingen rolig läsning ska jag säga. Ja det skulle vara att Berra börjat laga mat....fniss
Vilket elände med biverkningarna, att gå omkring o både må illa och ha diarre, det går ju inte i längden! Och inte är det bara att byta medicin eller sluta heller! Nej fy, det lät inte alls bra.
Såg du Skavlan igår kväll, om inte så titta på Play. Maria Strömme var där o berättade om sin nanoteknikforskning som kommit väldigt långt och som framför allt ger cancersjuka stort hopp. Utvecklar det inte vidare här men googla gärna och läs, det ger hopp!
varmaste kramar i kylan, det är på gränsen för kallt även för finnkäringen nu

http://paulaz.se

Kicki Fredlund

16 januari 2016 16:12

Jag tittade inte på Skavlan, eftersom jag mått dåligt så har jag hamnat tidigt till sängs på kvällen, men jag ska kolla via datorn.
Jag har mått bra idag, så jag hoppas det fortsätter så.
Kram

 
Ingen bild

Christine

16 januari 2016 11:08

Nu är det snart dags att det vänder till ett mer positivt håll för er!
Men som paul säger; lite matlagning kan ju bli spännande för Berra att syssla med! 😚

Kicki Fredlund

16 januari 2016 16:10

Jag tror knappast att det blir nån vana att se Berra vid spisen (tyvärr)

 
Ingen bild

Ann -Christin

16 januari 2016 13:01

Hoppas du får må bättre nu, det kanske va en släng av magsjuka du drabbades av i samma veva som du började medicinera.

Kicki Fredlund

16 januari 2016 16:08

Biverkning av medicinen eller en släng av magsjuka? Det släppte i alla fall som tur var.

 
Hillevi

Hillevi

16 januari 2016 13:06

Glädjande att du mår bättre, hoppas nu att det fortsätter så. Roligt med Maya också, kortison är en dundermedicin när den träffar rätt. Ankans svåra hälta för ett par år sedan fixades också med kortison.
Att varmvattnet frusit var ju mindre roligt men det lossnar förhoppningsvis med värmefläkten. Själv fick alltid kravla in i krypgrunden och sätta på en byggfläkt men nu är jag inte hemifrån 13-14 timmar om dagen längre och dessutom är det inte strömavbrott jämt och samt, med nya och delvis nedgrävda ledningar.
Kylan har tillfälligt lossat sitt järngrepp och nu är det bara -12.

http://gyllensilver.wordpress.com

Kicki Fredlund

16 januari 2016 16:07

Det är nackdelen att bo i eget hus, det kommer en massa oönskade överraskningar.
Vädret slog om här också till -11.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki Fredlund - Torsdag 18 april 15:50

Igår blev valparna 8 veckor.    Gabriella kom hit och vi försökte ta lite kort på killarna.   Med lite hjälp av en gammal tub med räkost, så var valparna ändå skapligt med på noterna.     Quick Pay Quick Step   Vi var ute på alt...

Av Kicki Fredlund - Onsdag 17 april 14:31

Det har varit några vårlika dagar, även om det regnade i helgen. Men ca 10 grader på dagarna är helt OK.   Jag har promenerat med hundarna i Tjärnan dagligen nu.       Onyx njuter av att rulla sig i mossan.     Den där tallen luta...

Av Kicki Fredlund - Söndag 14 april 09:50

Igår kom Joanna för att se valparna och fika med oss.   Gabriella och Joanna skulle åka till Vallentuna på e.m., så det passade bra att hon kom hit innan.   Naturligtvis klippte Joanna klorna på mina hundar. Sen ägnade vi en god tid för att f...

Av Kicki Fredlund - Torsdag 11 april 10:53

För ett par dagar sedan kunde valparna få komma ut på altanen för första gången.   Det har ju varit så dåligt väder innan, med både regn, snö och blåst.     Lite fundersam över var han hamnat (Quick Pay 7 veckor)         Det märks...

Av Kicki Fredlund - Tisdag 9 april 09:59

Jag visste att Annica skulle komma för att titta på valparna i går, men blev glatt överraskad när jag såg att hon hade tagit med sig Inger också.   Det var länge sen jag träffade Inger, då hon varit sjuk och haft andra tråkigheter den senaste tid...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

365 foton 2016

365 foton 2015

 

365 foton 2016

 

RSS

Besöksstatistik

365 foton 2014

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards