Direktlänk till inlägg 17 mars 2017

Positivt resultat, Telia och vårvibbar

Av Kicki Fredlund - 17 mars 2017 11:57

Jag har fått svar på datortomografin, som gjordes för en månad sen.


Det hittades inget avvikande, bara lite ospecifica förtjockningar av lungsäcken. Det kunde vara rester efter strålningen. Ny kontroll om ett år.


Våren är nu rejält antågande, fåglarna kvittrar som galna utanför fönstret.


Det blåser rejält idag och efter lite regn i natt så är nu det mesta av snön borta.

  En liten nattfjäril med fina vingar satt på fönsterkarmen.

 

 

Ute har snödropparna äntligen kommit fram bland vissna löv.


I e.m får det bli en tur till skogen och se om isen på stigarna försvunnit, det skulle underlätta promenaden för oss tvåbenta. Om man inte blåser bort i stormandet. Sjöisen är nog bara att glömma nu.


Idag har jag haft lite uppgörelser per telefon med Telia. Plötsligt hade vi ingen hemtelefon. Det visade sig att dom redan kopplat över den till fibernät. Trots att vi inte har nåt sånt inkopplat än, för det dröjer ytterligare ca en vecka. För router och telefonadapter har inte skickats än.


Klagade även på att 699 kr var aviserat för adaptern, trots att jag inte blivit upplyst om den kostnaden innan, så den avgiften plockades bort per omgående. Fasen att man måste hålla reda på allt för att inte bli lurad eller utnyttjad.


Elektriker har varit här idag på förmiddagen och satt upp nytt elurtag där fibernätet ska kopplas in.


Nu längtar jag faktiskt efter att få fiber, för uppkopplingen är olidligt seg på datorn. Får ut ca 2 mbit i stället för de 30 som jag betalar för.

 
 
Ingrid

Ingrid

17 mars 2017 12:29

Så skönt att det inte var något större fel på dig Kicki! Jag kan tänka mig att du gått och oroat dig lite. Det skulle i alla fall jag ha gjort.
Telia är jobbiga, men ändå bra att ha att göra med tycker jag. De lyssnar på sina kunder och rättar till felaktigheter ganska omgående.
Hoppas att ni snart får in er fiber, men kör man trådlöst kan man aldrig räkna med att få topphastighet. Vi ska ha 50-100/100, men igår när jag mätte kom jag upp i 39/39, som jag i och för sig är mer än nöjd med.
Ha en skön helg!
Kram, Ingrid

http://stenstugu,.com/wp

Kicki Fredlund

17 mars 2017 12:44

Nej jag har inte oroat mig, när dessutom svaret dröjde så tänkte jag att det inte var nån fara. Jag tillhör inte den ängsliga typen.
Jag räknar inte med att komma upp i utlovad hastighet 100/100, men det kommer säkert bli en otrolig skillnad mot hur det är nu med bredband.
Ha en skön helg du med!
Kram

 
Telia Kundservice

Telia Kundservice

17 mars 2017 15:22

Hejsan Kicki!

Jag är så ledsen att se att det blev så knepigt med hemtelefonen och adaptern. Om det är något som du känner fortfarande inte är ordnat, eller skulle vilja ha mer hjälp med något annat så är du alltid varmt välkommen att höra av sig till oss. Utöver 90200 och chatt finns vi också på Facebook och Twitter. Vi vill absolut inte att du någonsin ska känna dig lurad eller vilseledd!

Tack för att du bjuder på den fina vårbilden med snödropparna, och ha nu en riktigt fin helg också! :) /Lecille, Telias Kundservice

http://www.telia.se

Kicki Fredlund

18 mars 2017 09:37

Hej!
Jag är nöjd med Telia så länge fel rättas till, men det är jobbigt att man måste vara så extremt på sin vakt med vad som sägs och vad man godkänner.
Det är som med sjukvården-man måste vara frisk för att orka vara sjuk.
Det är inte bara enkelt att bli gammal.

 
Lena

Lena

17 mars 2017 21:13

Nej, vad har man för att man oroar sej egentligen? =inget! tur du är sån! jag har mer oro i kroppen...

Vilken omgång du måste gett Telia! ha ha ha ha :p som tillockmed skriver på din blogg!! *skrattar* :)))

Kram & fin helg! :))

http://frallorna.bloggplatsen.se

Kicki Fredlund

18 mars 2017 09:34

Det är andra gången som Telia kommenterar min blogg när jag kritiserat dom. Dom måste ha ett himla sjå att hålla reda på alla bloggare. "Storebror ser dig!"
Kram och skön helg till dig me'!

 
Hillevi

Hillevi

18 mars 2017 06:29

Så skönt med det positiva beskedet!
Även att du påtalade och stod på dig med Telia. Här dröjer fibern och jag har dessutom inte anslutit mig. Så dyrt och sen så hög månadsavgift på det... Kommer att få en kalldusch hotade de med i radio men jag gillar kallvatten och klarar mig nog ändå. "Skulle inte kunna betala räkningar" mm skallade det. Men... det gör jag via mobilen och ofta på bara 3G, nä, 4G är det nu. Ja,ja, den som lever får se. Den där hastigheten - oj!!!
Vilken vacker fjäril! Här krälar det bara runt några yrvakna husflugor till Kalles förtretelse.

http://Gyllensilver.wordpress.com

Kicki Fredlund

18 mars 2017 09:32

Man får inte bara tiga still.
Jag ser fram emot att fibern kopplas på. Kostar just inte mer än bredbandet, dessutom får jag Storytel gratis i tre månader, fasen vad med böcker jag får passa på att lyssna på under den tiden:)
Nog kan man klara sina bankärenden alldeles utmärkt via mobilen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki Fredlund - Söndag 21 april 17:13

Igår åkte jag med Maya till Ludvika, där det var inofficiell utställning samtidigt som det var offociell utställning för brukshundar. Det var Ludvika Brukshundklubb som var arrangör.   Dan innan var Madde och Bruno här. Eftersom jag skulle ställa...

Av Kicki Fredlund - Torsdag 18 april 15:50

Igår blev valparna 8 veckor.    Gabriella kom hit och vi försökte ta lite kort på killarna.   Med lite hjälp av en gammal tub med räkost, så var valparna ändå skapligt med på noterna.     Quick Pay Quick Step   Vi var ute på alt...

Av Kicki Fredlund - Onsdag 17 april 14:31

Det har varit några vårlika dagar, även om det regnade i helgen. Men ca 10 grader på dagarna är helt OK.   Jag har promenerat med hundarna i Tjärnan dagligen nu.       Onyx njuter av att rulla sig i mossan.     Den där tallen luta...

Av Kicki Fredlund - Söndag 14 april 09:50

Igår kom Joanna för att se valparna och fika med oss.   Gabriella och Joanna skulle åka till Vallentuna på e.m., så det passade bra att hon kom hit innan.   Naturligtvis klippte Joanna klorna på mina hundar. Sen ägnade vi en god tid för att f...

Av Kicki Fredlund - Torsdag 11 april 10:53

För ett par dagar sedan kunde valparna få komma ut på altanen för första gången.   Det har ju varit så dåligt väder innan, med både regn, snö och blåst.     Lite fundersam över var han hamnat (Quick Pay 7 veckor)         Det märks...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22 23 24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

365 foton 2016

365 foton 2015

 

365 foton 2016

 

RSS

Besöksstatistik

365 foton 2014

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards