Direktlänk till inlägg 6 augusti 2015

Stressigt

Av Kicki Fredlund - 6 augusti 2015 11:52

Igår var det stressigt värre, men jag hann ändå med allt som var planerat.


Vi åkte till Hedemora direkt efter frukosten, vädret var mulet, det hade varit ett rejält nattregn.

Det innebar att hundarna kunde följa med i bilen, för det var inte så varmt.


Började med sopstationen, där veckans begagnade valptidningar slängdes, fortsatte till Lantmännen (hundmat), Apoteket, Jollys Canidryl var slut, liksom mina Paraflex och Berras kortison.

Så ett evigt köande på banken för att sätta in pengar, som jag inte klarat via nätet, det hade blivit nåt fel på siffrorna, så även bankkillen hade en del problem innan vi lyckades lösa det.

Vi tog en fika på kondis, väldigt ovanligt, mest för att jag är för snål och för att jag inte tycker om bryggkaffe (får ofta dessutom ont i magen av det). Men nu pungade jag ut med den hundring som det kostade att få kaffe och en bakelse till.


Hem till strax efter 12, så Nuncio fick äta sin mat, sen iväg till Borlänge. Jag skulle dels ha ett nytt foder till Maya och ett halsband till Nuncio. Dom billiga halsbanden var slut hos Lotta, så jag fick åka vidare till Djur Magazinet, där jag hittade mitt halsband.


Var även in på Dollar Store och köpte en ny enliters kastrull, sen jag bränt sönder botten på min förra (när jag kokade morgongröten häromdagen)


Hann med en snabbtitt på bilar f.f.a KIA, som jag blivit lite nyfiken på. Men det är jättesvårt med bil, den får inte vara för stor, men den ska ändå rymma två hundburar.


Jag var in på Singer (ligger precis intill DjurMagazinet, så det gick snabbt) och köpte ett måttband, bra att ha när man ska mäta skuffarna på tänkbara bilar.


På hemvägen blev det ett snabbstopp hos S-O och Kristina för att visa upp Nuncio.


Nästa stopp blev Säter, snabbt in på ICA och plockade ihop varsin sallad, jag kastade i mig min när vi kom hem kl 5. för att sen åka till Brukshundklubben, där jag hade upptaktsmöte kl 6 för en valpkurs,

Men innan hade vi tagit en promenad i skogen med hundarna.


 

Det var Nuncios första promenad i skogen. Jag bar honom mest, men lite fick hann knalla också.


 

Intresset att bära på en pinne eller kotte har han uppenbarligen ärvt.


 

Att följa "storasyster" i hälarna var inte så dumt.


Jag har en alldeles ovanligt stor grupp på valpkursen den här gången, inte mindre än 13 st. (två av dom kunde inte vara med på upptaktsmötet)  Men jag har fått en medhjälpare i Anna, som inte varit aktiv i klubben på flera år, så det ska nog gå bra trots antalet.






 
 
Ingen bild

Raija

8 augusti 2015 10:51

Har nu läst ikapp och märker att du också haft en hel del att göra och många besök.
Mycket att tänka på när valparna flyttar och säkert lite saknad också.
Läste om sista lilla valpen och håller tummarna att det är något som lätt kan åtgärdas.
Kudden du fick var jättefin.

Kicki Fredlund

8 augusti 2015 15:55

Sista ordet är inte sagt om valpen med andningsproblem, men vi håller tummarna..
Jag fick sovmorgon till 7 i morse, valparna har sett till att jag inte legat för länge tidigare. Men visst är det tyst och tomt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki Fredlund - Onsdag 17 april 14:31

Det har varit några vårlika dagar, även om det regnade i helgen. Men ca 10 grader på dagarna är helt OK.   Jag har promenerat med hundarna i Tjärnan dagligen nu.       Onyx njuter av att rulla sig i mossan.     Den där tallen luta...

Av Kicki Fredlund - Söndag 14 april 09:50

Igår kom Joanna för att se valparna och fika med oss.   Gabriella och Joanna skulle åka till Vallentuna på e.m., så det passade bra att hon kom hit innan.   Naturligtvis klippte Joanna klorna på mina hundar. Sen ägnade vi en god tid för att f...

Av Kicki Fredlund - Torsdag 11 april 10:53

För ett par dagar sedan kunde valparna få komma ut på altanen för första gången.   Det har ju varit så dåligt väder innan, med både regn, snö och blåst.     Lite fundersam över var han hamnat (Quick Pay 7 veckor)         Det märks...

Av Kicki Fredlund - Tisdag 9 april 09:59

Jag visste att Annica skulle komma för att titta på valparna i går, men blev glatt överraskad när jag såg att hon hade tagit med sig Inger också.   Det var länge sen jag träffade Inger, då hon varit sjuk och haft andra tråkigheter den senaste tid...

Av Kicki Fredlund - Fredag 5 april 17:24

Jag bakade bullar på f.m. Lagom när jag tog sista plåten ur ugnen så kom Peter, Elvira och Ville på f.m-fika. Vi har inte träffat dem på länge så det var trevligt att de dök upp helt oväntat.           På morgonen såg jag att det kommet ...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19
20
21 22
23
24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Augusti 2015 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

365 foton 2016

365 foton 2015

 

365 foton 2016

 

RSS

Besöksstatistik

365 foton 2014

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards