Direktlänk till inlägg 18 februari 2015

Inte många knop

Av Kicki Fredlund - 18 februari 2015 07:37

Det känns som om det mesta av luften och lusten gått ur en. Om det nu varit nån tidigare.


Jag gör ingenting om dagarna. Sitter vid datorn, går igenom foton, dammsuger pliktskyldigast, ser till att vi får mat i magen iaf en gång om dagen, annars ingenting.


Det är tur att man har hundarna, annars skulle jag inte gå ut heller.


   

I söndags var det ju soligt och fint, jag tog hundarna till en annan skog. Berra hade en dålig dag då så han sov hela söndagen, annars hade jag inte tagit den här vägen, för den är så backig.


 

Igår gick vi åter i Tjärnan. Jolly hittade sin gamla pinne, men den hade blivit överkörd av en fyrhjuling och blivit decimerad på längden, men då blev det ju en egen åt dom andra två.


   

Rumpnissorna.


Vi var en vända till Hedemora igår, jag hade paket att skicka. Det var ju dessutom semmeldagen, den rätta, så det blev varsin till eftermiddagskaffet.


Nu ska jag gå och fixa frukost, kanske, men bara kanske ska jag torka golven sen. Jag skakade mattorna igår och det är ju bra om golven är rena när jag lägger ut dom igen.



 
 
Cici

Cici

18 februari 2015 14:30

Det där tillståndet känner jag igen. Är det kanske det som kallas vårtrötthet, i verkligheten vintertrötthet. För lite sol och ljus och för korta stunder av frisk luft. Det är nog bara att vänta ut det tills man känner att man fått nya krafter.

Jolly ser ut att vara i prima kondition, det är bara den gråa nosen som skvallrar om hennes ålder.

http://cicilina.blogspot.se

Kicki Fredlund

18 februari 2015 15:28

Ja, nån jäkla trötthet, tröstlöshet går jag uppenbarligen igenom just nu.
Jag är inte förkyld, har inte varit det på flera år, men jag fryser lite lagom, nyser emellanåt, så nånting är det väl ändå som kroppen jobbar med.
Jolly är jättepigg och alert, hon saknar muskler i sina opererade bakben, så hon orkar naturligtvis inte så våldsamma promenader. Men dom vi går uppskattar hon till fullo.

 
Ingrid

Ingrid

18 februari 2015 16:31

Man tappar orken ibland och just den här tiden kan det nog kännas lite trist och tungt. Du har dina hundar som håller dig igång och det är ju tur.
Den sista bilden med Maya och Triss som hjälps åt med pinnen är jätterolig.
Kram, Ingrid

http://stenstugu.com/wp

Kicki Fredlund

19 februari 2015 10:13

Man hoppas ju alltid att det ska bli bättre bara det blir lite ljusare, för visst är dom grå dagarna sämre än dom soliga. Men att det ska behöva ha såå stor inverkan.
Jag hundarna har fullt sjå med sina pinnar. Kram

 
Ingen bild

Helena

18 februari 2015 16:47

Kram Kicki! Ibland kan man få känna sig lite trött och bara sitta stilla och vila. Jag håller med dig, om jag inte hade hundarna skulle jag nog aldrig gå på promenad, skule kännas väldigt onödigt liksom :) Så skönt att höra att Jolly kryat på sig, det är jobbigt när dom inte mår bra. Mysiga bilder på dina Frallor!! Hälsa till Berra!
Har du Skype? Då skulle vi kunna ta en fika tillsammans :)

Kicki Fredlund

19 februari 2015 10:10

Den där tröttheten kommer lite väl ofta bara. Det kan väl aldrig vara åldern.
Jag har inte vågat mig på Skype, rädd som jag är för allt nytt innan nån visat mig.

 
Paula i pörtet

Paula i pörtet

18 februari 2015 21:45

Hej! Vilka fina skarpa foton med fantastiska färger. Har du börjat redigera bilderna på nytt sätt kanske? Jag tycker det gör stor skillnad..
Igår fick jag en massage som hette duga, kände mig som en ångvält kört över mig, men det var väntat, hon är hård i nyporna, men vet vad hon gör. Lite desperat försöker jag få ordning på ryggen. Idag en lång promenad i lösa skoterspår med bästa grannen och alla gårdens 5 hundar. Blinka går gärna med men håller sig strax bakom mina fötter!
Kramen

http://paulaz.se

Kicki Fredlund

19 februari 2015 09:05

Nä, jag redigerar inte mina bilder mer än att jag beskär dom.
Dom här var dessutom tagna med mobilen, som oftast tar sämre bilder. Men om det är soligt så blir ju bilderna bättre.
Hoppas massagen gjorde nytta för din rygg. Det är för j..t drygt att gå och ha ont i ryggen. Kramen

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki Fredlund - Söndag 21 april 17:13

Igår åkte jag med Maya till Ludvika, där det var inofficiell utställning samtidigt som det var offociell utställning för brukshundar. Det var Ludvika Brukshundklubb som var arrangör.   Dan innan var Madde och Bruno här. Eftersom jag skulle ställa...

Av Kicki Fredlund - Torsdag 18 april 15:50

Igår blev valparna 8 veckor.    Gabriella kom hit och vi försökte ta lite kort på killarna.   Med lite hjälp av en gammal tub med räkost, så var valparna ändå skapligt med på noterna.     Quick Pay Quick Step   Vi var ute på alt...

Av Kicki Fredlund - Onsdag 17 april 14:31

Det har varit några vårlika dagar, även om det regnade i helgen. Men ca 10 grader på dagarna är helt OK.   Jag har promenerat med hundarna i Tjärnan dagligen nu.       Onyx njuter av att rulla sig i mossan.     Den där tallen luta...

Av Kicki Fredlund - Söndag 14 april 09:50

Igår kom Joanna för att se valparna och fika med oss.   Gabriella och Joanna skulle åka till Vallentuna på e.m., så det passade bra att hon kom hit innan.   Naturligtvis klippte Joanna klorna på mina hundar. Sen ägnade vi en god tid för att f...

Av Kicki Fredlund - Torsdag 11 april 10:53

För ett par dagar sedan kunde valparna få komma ut på altanen för första gången.   Det har ju varit så dåligt väder innan, med både regn, snö och blåst.     Lite fundersam över var han hamnat (Quick Pay 7 veckor)         Det märks...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

365 foton 2016

365 foton 2015

 

365 foton 2016

 

RSS

Besöksstatistik

365 foton 2014

 

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards