Direktlänk till inlägg 11 november 2014

Jag blir så trött....

Av Kicki Fredlund - 11 november 2014 11:05

Om nån trodde att problemen med Telenor var avslutade så glöm det.


Det har fortsatt att komma fakturor för mina icke befintliga telefoner, senast igår fick jag en ny faktura på en anslutningskostnad för en telefon som sedan länge är tillbakaskickad.


Nya väntetider i telefonkö när jag ringde idag. Ny trevlig och artig kille som lovade att ta bort den felaktiga fakturan och skicka en ny som det stod 0 på. Nya ursäkter för allt strul.


Mera strul! Nu gäller det mitt PlusGiro konto. Ända sedan juni månad har någon satt in 200 kr två gånger per månad på mitt konto, när jag upptäckte det i augusti så ringde jag så klart och sa till.


Tro inte att jag fått nån större hjälp där. Först skulle det inte gå att ta reda på vem avsändaren var, det skulle kosta mig en massa pengar att ta reda på det.


När pengarna fortsatte att komma in utan att jag fick reda på vem som var avsändare, så blev det nya samtal, nu både med Nordea och Plusgiro. Jo, dom skulle ta reda på var pengarna kom ifrån och sen höra av sig.


Plötsligt i slutet av september så drogs pengarna bort från mitt konto plus att jag debiterades för övertrassering, jag hade tagit ut för mycket en gång, innan jag sett att det var felaktiga insättningar.

Nya samtal, nya telefonköer. Puh!


Men det dom dragit för övertrassering togs i.a.f bort omgående, och det lovades åter att dom skulle ta reda på var felet låg. Men fortfarande har ingen hört av sig vare sig från Nordea eller PlusGirot.


Problemet är att inget avsändarnamn funnits med bara en signatur (ett förnamn).


Men, för några dar sen hände nåt. Det hade åter kommit in 200 kr den 3 november och den här gången stod det ett avsändarnamn. Jag kollade på Eniro, det var ett ganska ovanligt namn, så det var lätt att hitta. En 30-årig tjej i Malmö. Jag ringde till henne och det visade sig att det var en kille som skulle ha dessa pengar, konstigt att han inte hört av sig till henne när inga pengar kom.


Lika konstigt att inte hon tog reda på varför pengarna plötsligt kommit tillbaka till hennes konto (då när de togs bort från mitt)


Detta var i fredags. Jag ringde så klart till PlusGirot och talade om att jag hittat avsändaren, så nu borde dom väl ändå kunna ställa allt till rätta. Killen på PG undrade om han kunde få telefonnumret till tjejen (t.o.m. det skulle jag fixa).


Döm om min förvåning när jag idag går in på PG för att se om pengarna är borttagna och i stället får se att det kommit in ytterligare 200 kr idag. Puh! Jag blir så trött...



 
 
Paula i pörtet

Paula i pörtet

11 november 2014 12:42

Jag garvar förstås, men förstår din frustration, rena snurren ju! Herrejöss vad har dom kundtjänst för när dom inte gör nåt!
Tror minsann du har fått räkna till tio några gånger både tyst och högt under resans gång
Tålamod, hoppas du har mer av den varan än jag!
Kram

http://paulaz.se

Kicki Fredlund

11 november 2014 13:02

Jag har väl svurit långa ramsor istället för att räkna till 10.
Jag undrar hur många på Telenor som fått sig en rejäl utskällning alla dom gånger jag ringt.
Tålamod är knappast min starka sida heller.
Kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kicki Fredlund - Tisdag 26 mars 17:29

Igår var jag hem till Helena och träffade hennes ljuvliga labradorvalpar.   Att hon fyllde år samma dag missade jag totalt. Förutom att titta på valparna så fick jag låna valphagedelen med grind, så nu behöver jag inte släppa in och ut Onyx till ...

Av Kicki Fredlund - Söndag 24 mars 13:41

Nu har jag bestämt vilka namn de två valparna ska få.   Jag döper ju kullarna i bokstavsordning till namn på travhästar och har kommit till bokstaven Q Jag hade aldrig nån kull på A.   Bokstäverna innehåller mest boxerkullar, 9 st. En kull me...

Av Kicki Fredlund - Lördag 23 mars 17:37

Nu börjar det kännas som vår i luften. Snön är nästan helt borta på de flesta ställen.   Jag tog bilen och åkte till Tjärnan och gick med Maya och Onyx. Det var 5 grader varmt, så det blev en skön promenad.       Hundarna uppe på en sten ...

Av Kicki Fredlund - Fredag 22 mars 12:53

Eftersom valparna blev 4 veckor igår, så fick de flytta ur valplådan i sovrummet och in i valphagen i köket.   Sömnen blev den här första natten, lika dålig som den varit när jag flaskmatat om nätterna.   Valparna vaknade vid 01 och skrek eft...

Av Kicki Fredlund - Onsdag 20 mars 11:37

Idag blev Q-kullen 4 veckor.   Igår var Gabriella här och vi fotade valparna. Det blir svårare och svårare ju rörligare de blir.       Onyx ligger gärna i sin bädd i stället för hos valparna.       Gossarna 1, 2, 3. Vikterna låg ig...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12
13
14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Kategorier

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Arkiv

Länkar

365 foton 2016

365 foton 2015

 

365 foton 2016

 

RSS

Besöksstatistik

365 foton 2014

 

Gästbok


Skapa flashcards